Diensten

aanbestedingen in vervoer en mobiliteit

Loopt uw vervoerscontract met uw huidige vervoerder binnenkort af? Is het bijna tijd om een nieuwe aanbesteding uit te schrijven en kunt u daarbij advies en praktische hulp gebruiken?

Een aanbestedingstraject is nooit standaard. Samen bepalen we welke weg we bewandelen. Bijvoorbeeld: het betrekken van de operationele werkvloer van de vervoerder bij het beoordelingsproces, onderzoeken van alternatieve financieringsvormen of het bedenken van alternatieve manieren om aanbestedingen onder de aandacht te brengen.

Uitgangspunten voor een nieuw vervoerscontract zijn: betere dienstverlening voor de gebruiker terwijl de kosten afnemen. Dat betekent dat we kritisch naar de vraag én naar de markt kijken en samen met u hiervoor nieuw beleid ontwikkelen.

Verwacht bij ons geen voorgekookte, standaard oplossing. De lokale omstandigheden zijn bijvoorbeeld telkens anders. En nieuwe technologieën zorgen voor nieuwe mobiliteitsoplossingen. U krijgt van ons altijd een maatwerkoplossing die aansluit op uw vraag.

Meer weten? Neem contact op.

Terug naar alle diensten
Bezoekadres
Telefoonnummers

Avelingen-West 36

4202MS Gorinchem

Leerlingenvervoer : 088 777 0 790

Algemeen : 088 777 0 777

Bezoekadres
Telefoonnummers

Avelingen-West 36

4202MS Gorinchem

Leerlingenvervoer : 088 777 0 790

Algemeen : 088 777 0 777

Interesse in onze dienstverlening?